Over ons

Wandelen is gezond en leuk, daarom lopen wij Wim en Mic, wekelijks minimaal één wandeling door een deel van Amsterdam. Het is een mooie stad, vooral het oudere deel van de stad ademt een fijne sfeer, maar ook het nieuwere deel is bijzonder. Kortom we zijn enthousiast over Amsterdam en dat willen we met deze website delen. 
De website is vooral bedoeld voor Amsterdammers, maar ook voor toeristen die de stad willen zien vanuit een andere invalshoek en willen lopen waar juist weinig, of geen toeristen komen.
Maar als Amsterdammer, want dat zijn wij, zal het je verbazen hoeveel plekken er zijn waar je zelden of nooit geweest bent. Zelfs na jaren van wandelen, blijft dat ons verbazen.
De wandelingen op onze website zijn over het algemeen minimaal 10 km, meestal rond de 12 km, en soms langer dan 12 km. Het voordeel van de stad is dat het openbaar vervoer of een horecagelegenheid, over het algemeen niet ver weg is. Dus wordt de wandeling te lang, pak dan de tram of bus terug naar het beginpunt, of waar je naar toe wil, of stap een van de vele cafétjes binnen om even bij te komen.
Laat ons weten wat je er van vindt.
info@walking-amsterdam.com  of via de contact-pagina